Del erfaringer for å styrke sikkerheten

Nettplattformen Alltid Sikker er en del av Collaboration for Safety med Equinor, Aker BP og Vår Energi, og innholdet på nettplattformen er åpent for alle operatører og leverandører på norsk kontinentalsokkel. Hensikten med initiativet er å styrke bransjens sikkerhetskultur og jobbe sammen mot målet om fravær av storulykker, og å unngå skader og uønskede hendelser i vårt daglige arbeid.

På Alltid Sikker-plattformen finner du HSSE-læringspakker innen de fire emnene i årshjulet for Alltid Sikker. Læringspakkene bidrar til vår nullvisjon ved å styrke sikkerhetskulturen og øke riktig sikkerhetsatferd. Nye læringspakker vil bli gjort tilgjengelig i begynnelsen av hvert kvartal.

Læringspakkene er designet for å brukes som en teamøvelse, slik at ledere aktivt kan engasjere teamene sine i viktige sikkerhetsspørsmål og forplikte seg til lokale tiltak. Prosessen bidrar til å identifisere og løse sikkerhetsproblemer ved å samle tilbakemeldinger fra teamene og rapportere det tilbake til de relevante funksjonene.

Læringspakkene er ikke ment å distribueres eller brukes utenom formålet og omfanget av disse læringsaktivitetene.

Leverandørinnhold

Leverandørselskap kan nå bidra gjennom å dele eget læringsinnhold på Alltid Sikker.

Bruk skjemaet under for å kontakte oss og få retningslinjer for å utvikle og levere læringsinnhold.

Selskap som bruker Always Safe

Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrevet fra Alltid Sikker, og få beskjed når nye læringspakker og læring fra hendelser er tilgjengelig.

* Dette feltet er påkrevet


Legg til [email protected] i din kontaktliste, slik at nyhetsbrevet ikke ender opp i din spamfolder.

Har du tilbakemeldinger eller spørsmål om Alltid Sikker? Kontakt oss: